Om Toyota Østfold & Follo AS

Toyota har en lang historie i Østfold og Follo, strukturen vi kjenner i dag ble etablert i 2005 når Toyota Østfold og Toyota Follo ble etablert.
I 2015 fusjonerte de to selskapene og heter nå Toyota Østfold & Follo AS
Vi har i dag avdelinger i Ski, Moss og Sarpsborg og er dermed den største Toyotaforhandleren i Østfold og Follo.

Vi har nå 110 dyktige medarbeidere i tre moderne bilanlegg som sørger for at din opplevelse hos oss blir så god som mulig enten det gjelder kjøp- eller reparasjon av bil.

 

Toyota Østfold og Follo er søsterbedrift i Bauda-konsernet som har avdelinger i Oslo, Asker og Bærum, Drammen og Romerike. Konsernet har en markedsandel på ca 30 prosent av nye Toyota og er Norges største Toyota-forhandler.

Trygghet er et viktig element som har høy prioritet gjennom hele virksomheten.

Kundene er våre arbeidsgivere og fortjener riktig behandling.

God service er mye mer enn hyggelig betjening. Levering til riktig tid, tjenester som gjør bilholdet enklere og konkurransedyktige priser er bare en liten del av hva vi mener er forutsetningen for å gi god service.

Dagens krav til bilindustrien har tvunget fram mer miljøvennlige diesel- og bensinmotorer, samt Toyotas hybridteknologi, som er svært teknisk kompliserte. Dette krever topp motiverte og skolerte bilmekanikere.

I tillegg til dette tar vi inn lærlinger for både mekanisk, karosseri og lakk.

Toyota er verdens  største og mest fremgangsrike bilprodusent og er i 2014 kåret til verdens mest verdifulle bilmerke.

Toyota Financial Services er Toyotas eget finansieringsselskap. Vi i Toyota Østfold & Follo gir deg muligheten til enkelt å finansiere og forsikre din bil gjennom Toyota Financial Services , uansett om den er ny eller brukt.

Vi ønsker alle velkommen som kunder i Toyota Østfold & Follo AS og lover at vi alle skal gjøre vårt aller beste for at du som kunde skal få en langvarig og god kundeopplevelse hos oss.

 

Toyota Østfold & Follo AS - Vi er her for deg!